The fantasy tailors en Carnavalskleding4u.nl

The Fantasy tailors Wilbers & wilbers is een familie bedrijf opgericht in 1932. Begonnen als winkel met geselecteerde kleding en stap voor stap gegroeid naar een professionele organisatie op het gebied van kleding ontwerp.
Vandaag de dag is Wilbers & wilbers een Europees leidend bedrijf op het gebied hoogwaardig gefabriceerde party clothes.
Carnavalskleding4u.nl en Wilbers & wilbers zijn een uitstekende match als beide toonaangevende bedrijven in Belgie en Nederland op het gebied van feestkleding.

Het eigen design team van Wilbers&wilbers zorgt dat er ingespeeld wordt op de laatste trends in de markt en geeft Carnavalskleding4u.nl de mogelijkheid de klanten te voorzien van hoogwaardige feestkleding en accessoires op het gebied van thema;s als peaky blinders, roaring 20, faboulous eigthees of nog veel meer.

Het oog voor kwaliteit is voor zowel Carnavalskleding4u.nl en Wilbers&wilbers essentieel de uiteindelijke klant dient voorzien te worden van de beste service en artikelen.

Samen zijn we klaar voor de toekomst

© 2012 - 2023 Carnavalskleding - goedkope carnavalskleren - verkleedkleding - Carnavalskostuums | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel