Halloween 2015Halloween 2015 is met duizenden orders per dag een absoluut fantastisch fenomeen waar wij met alle plezier de orders verwerken en uitleveren.
Echter willen wij niet dat mensen worden teleurgesteld zonder op de hoogte te zijn van de situatie bij de Confetti shopping group.

Normaliter hanteren wij een 24 uur s levering, echter zoals op de site omschreven hanteren wij 2 weken voor de halloween en carnaval een 72 uur levertermijn. Op dit moment kunnen wij dit nog bewaken.
Om te garanderen dat iedereen voor Halloween zijn artikelen ontvangt hebben wij een deadline gesteld dat alle bestellingen voor 12:00 uur op 28 oktober nog voor of op halloween (31 oktober) worden geleverd.


Contact tijdens de Halloween periode

Dat klanten tijdens de Halloween graag willen weten of men toch echt zijn produkt op tijd binnenkrijgt begrijpen wij natuurlijk. Echter met 8 telefoonlijnen, een onbeperkt aan chatboxen en een malifunctie hebben wij zeer uitgebreide klantenservice.
Echter zien wij in deze periode ook nadrukkelijk dat klanten graag snel zekerheid willen en teleurgesteld zijn als ze niet direct in contact kunnen krijgen.
Ook dit begrijpen we natuurlijk

 

Wij hopen op uw begrip

Team confetti shopping group

© 2012 - 2023 Carnavalskleding - goedkope carnavalskleren - verkleedkleding - Carnavalskostuums | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel