Confetti shopping group en MVO

Maatschappelijk ondernemen is een breed begrip en is geen doel maar een proces. Confetti shopping group hanteert in hun dagelijks aktiviteiten constant de drie waardes voor Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) economisch (profit), ecologisch (planet) en sociaal (people). 
Een aantal voorbeelden van processen welke wij als organisatie dagelijks toepassen zijn


Stageplekken

 Aanbieden van stageplekken voor jongeren op het gebied van logistiek, administratie, ict of detailhandel. Hiermee willen we mensen in kort lopende of lang lopende stages de mogelijkheid geven zich voor te bereiden op de arbeidsmarkt

Co2 neutraal versturen van pakketten

Versturen van pakketten is een van onze belangrijke aktiviteiten, met ca. 100.000 pakketten op jaarbasis is dit een zeer intensief en belangrijk traject voor onze klanten en de confetti shopping group.
Bij de keuze van een logistiek partner is er bewust de overweging gemaakt tussen het economische aspect (prijs) en het milieu. DPD zorgt als partner voor verminderde uitstoot van gassen, dit is een continue proces en compenseerd de uitstoot van CO2 door o.a. financiering van milieuvriendelijke processen.

Werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt

Confetti shopping group geeft ruimte tot ontwikkeling voor collega's met afstand tot de arbeidsmarkt. De plekken met begeleiding worden aangeboden in diverse onderdelen van het bedrijf van administratie, ict tot logistiek.
Hiermee kunnen collega's zich ontwikkelen tot de nieuwe collega, klaar voor de arbeidsmarkt

Lokale en landelijke sponsoring

Confetti shopping group is gevestigd in  de regio Deventer - Apeldoorn en zet zich hier in voor sponsoring van de jeugd en sport. Hiermee wil de confetti shopping group jongeren en de sport ondersteunen in het gezamenlijk beoefenen van een hobby. Landelijk zetten wij ons als organisatie in voor een aantal grote doelen zoals jump het voormalig kinderhartenfonds.
 

© 2012 - 2023 Carnavalskleding - goedkope carnavalskleren - verkleedkleding - Carnavalskostuums | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel