Affiliateprogramma

ALS EEN VAN DE GROOTSTE AANBIEDERS VAN CARNAVALSKLEDING, CARNAVALS ACCESSOIRES EN CARNAVALSVERSIERINGEN IS CARNAVALSKLEDING4U TRENDSETTER OP HET GEBIED VAN CARNAVALSKLEDING.

Het affiliate programma van Carnavalskleding4u hoort graag van toonaangevende feeststartpagina's, bloggers en Feestorganisatoren. Het programma is bedoeld om de lezers van onze affiliate sites de kans te geven om op de hoogte te blijven van onze nieuwste carnavalskleding, feestkleding, feestartikelen en carnavalsversieringen.

Hoe gaat het in zijn werk?

We voorzien onze partners van zogeheten 'tracked links' naar Carnavalskleding4u.nl, voornamelijk in de vorm van tekstlinks, image banners en product feeds, die bedoeld zijn voor artikelen over onze producten. Links op affiliate sites bevatten hun eigen unieke bron-ID, zodat alle bezoekers en aankopen nauwkeurig gevolgd kunnen worden. Als bezoekers van de websites binnen 30 dagen een aankoop doen, kunnen onze partners een commissie ontvangen.

Voordelen Voor Partners

  1. Toegang tot de Carnavalskleding4u-feed voor content, nieuws over het assortiment, image banners en unieke aanbiedingen;
  2. De mogelijkheid om een aanzienlijke commissie te ontvangen voor verkopen via de affiliate site;
  3. Onderdeel te zijn van de enorme groei van Carnavalskleding4u.


Hoe werkt het voor u?

U kunt zich registeren als verkoper bij onze affiliate partnerprogramma. Als u zich geregistreerd heeft met uw website kunt u zich aanmelden voor de campagne van Carnavalskleding4u. Na goedkeurig van uw aanmelden ( uw website wordt gecontroleerd op kwaliteit en relevatie ) kunt u het promotiemateriaal gebruiken dat door ons wordt aangeboden.

U verdiend 7% commissie wanneer een bezoeker via de door u geplaatste promotiematerialen op de website van Carnavalskleding4u terecht komt en een bestelling plaatst.  Makkelijker kan niet!

Meld je aan als partner:

 

Stap 1: Meld u aan via www.tradetracker.nl


Stap 2: Na aanmelding op Tradetracker moet u zicht aanmelden voor het programma van Carnavalskleding4u.nl.


Stap 3: Carnavalskleding4u.nl keurt uw aanmelding goed! Zodra u als partner bij Carnavalskleding4u bent geaccepteerd kunt u kant en klare banners selecteren en plaatsen. De codes daarvoor krijgt u via Tradetracker.nl. Dit alles wordt 100% vakkundig begeleid en ondersteund door de helpdesk. Gemakkelijk en snel!


Stap 4: De samenwerking tussen u en carnavalskleding4u is een feit. Als één van uw bezoekers via uw site iets bij Carnavalskleding4u bestelt, ontvangt u automatisch commissie.  Affiliate-netwerk Tradetracker.nl draagt vervolgens maandelijks zorg voor de uitbetaling van het totale commissiebedrag.

© 2012 - 2023 Carnavalskleding - goedkope carnavalskleren - verkleedkleding - Carnavalskostuums | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel